Posted at Apr 06 by Admins in Karticata
Posted at Jun 19 by Admins in Karticata

След финала на КЪРТИЦАТА участниците бяха на специално афтър парти в Plazza Dance Center. Както научихте вече победител стана Любо, а Къртичока през 3-те месеца беше актьора Кирил Ефремов.

Posted at Jun 18 by Admins in Karticata

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата. Бившият баскетболист Любо пък стана победител в шоуто на ТВ7, като 69,7 % от зрителите гласуваха за него. Дългоочакваната загадка беше разкрита от авторите на шоуто в живо предаване. Най-мащабното шоу в България приключи с пищна заря. Победителят Любо взима 137 450 лева. 63 % от зрителите разкриха кой е Къртицата, така че Кирил няма да вземе и стотинка от парите, натрупани в бюджета на шоуто. Те са над 112 000 лева, пише ”Всеки ден”. Кирил успя да се задържи цели три месеца в грандиозното риалити, без да бъде разкрит от съквартирантите си. Любо сподели, че още от третата седмица е подозирал, че Киро е Къртицата, но от месец бил сигурен. Той каза това малко преди светлините да посочат точно актьора като саботьора в групата. Оказа се, че седем от жокерите в шоуто са водили към Киро. Любо и певицата Рут Колева са разкрили правилно 4 от тях.
hotnews.bg

Posted at Jun 15 by Admins in Karticata

Гледай 70 епизод

Това е последният дейли епизод на “Къртицата”, в който водеща бе Николета. В понеделник ни очаква грандиозният 6-часов финал на мащабното шоу “Къртицата”, в който ще узнаем КОЙ Е КЪРТИЦАТА и кой участник ще вземе парите на групата. Финалистите са Любомир, Гибона, Марина, Икебаната, Тодор и Кирил. Един от тях е предателят и ще вземе натрупаните пари, освен ако зрителите не го разкрият. Водещи на лайфа ще са Иван и Андрей, но този път компания ще им прави и Николета.
Не пропускайте финала! ТВ7, 17 юни, 17:30ч.

Posted at Jun 13 by Admins in Karticata
Posted at Jun 11 by Admins in Karticata
Posted at Jun 09 by Admins in Karticata
Posted at Jun 08 by Admins in Karticata
Next Page »