- The Best Fansite for Nikoleta Lozanova - Nikoleta-Lozanova.org // www.Nikoleta-Lozanova.com
news&updates - biography - style - photogallery - videos - extras - website - facebook
Добре дошли в първият и единствен фен сайт на Николета Лозанова. Сайтът се поддържа от фенове на модела, а не от самата нея. Тук ще откриете последни новини около Николета, подробна биография на звездата, огромна фотогалерия с над 10 000 снимки, видео колекция, много екстри (иконки, тапети и др.) Също така обновяваме и галерията с тоалетите на звездата. Ако вие разполагате с материали, които няма в сайта, изпратете ги на [email protected] или във Фейсбук. Приятно разглеждане и Ви благодарим за посещението!


 
Въпроси


 
Sponsor Ad


 
Последни проекти /2015/ 
Последна корица

Август 2015
 
Последен видеоклип

Юни 2015
 
Папараци

Всяка неделя от 22.30ч по БТВ
Сайт | Facebook
 
Рубрика в PSP.BG

Пътеводител на съвременната принцеса
Всеки четвъртък отговаря на вашите въпроси.
 
Поръчай Refan Light 192

Поръчай
 
Поръчай Refan Beauty

Поръчай
 
Официални профили 
Страница на сайта
 
Архиви
 
Информация за сайта
Отворен: 28.07.2010
Hosted by: Fanzilla
Powered by: Wordpress
Layout 07 by Моника
Best View: Mozilla Firefox
Fans online: Fans


Nikoleta-Lozanova.Com/.Org е неофициален фен сайт за Николета Лозанова. Направен е от фенове и е предназначен за фенове. Ние нямаме връзка с Николета. Всички изображения,новини и мултимедия в сайта са обект на авторски права на законните им собственици. Сайтът по никакъв начин не цели нарушаването им.dreamweaver tracker
 


В снощният 4-часов лайф разкриха кой е къртицата и кой спечели парите. Николета и Георги Неделчев бяха сред коментаторите. Гледайте епизода тук – 1-ва част и 2-ра част.

След финала на КЪРТИЦАТА участниците бяха на специално афтър парти в Plazza Dance Center. Както научихте вече победител стана Любо, а Къртичока през 3-те месеца беше актьора Кирил Ефремов.

Актьорът Кирил Ефремов е Къртицата. Бившият баскетболист Любо пък стана победител в шоуто на ТВ7, като 69,7 % от зрителите гласуваха за него. Дългоочакваната загадка беше разкрита от авторите на шоуто в живо предаване. Най-мащабното шоу в България приключи с пищна заря. Победителят Любо взима 137 450 лева. 63 % от зрителите разкриха кой е Къртицата, така че Кирил няма да вземе и стотинка от парите, натрупани в бюджета на шоуто. Те са над 112 000 лева, пише ”Всеки ден”. Кирил успя да се задържи цели три месеца в грандиозното риалити, без да бъде разкрит от съквартирантите си. Любо сподели, че още от третата седмица е подозирал, че Киро е Къртицата, но от месец бил сигурен. Той каза това малко преди светлините да посочат точно актьора като саботьора в групата. Оказа се, че седем от жокерите в шоуто са водили към Киро. Любо и певицата Рут Колева са разкрили правилно 4 от тях.
hotnews.bg

Гледай 70 епизод

Това е последният дейли епизод на “Къртицата”, в който водеща бе Николета. В понеделник ни очаква грандиозният 6-часов финал на мащабното шоу “Къртицата”, в който ще узнаем КОЙ Е КЪРТИЦАТА и кой участник ще вземе парите на групата. Финалистите са Любомир, Гибона, Марина, Икебаната, Тодор и Кирил. Един от тях е предателят и ще вземе натрупаните пари, освен ако зрителите не го разкрият. Водещи на лайфа ще са Иван и Андрей, но този път компания ще им прави и Николета.
Не пропускайте финала! ТВ7, 17 юни, 17:30ч.

Равносметка в еп.65
Sunday, 9 June 2013 Admins Karticata


Page 1 of 712345...Last »