- The Best Fansite for Nikoleta Lozanova - Nikoleta-Lozanova.org // www.Nikoleta-Lozanova.com
news&updates - biography - style - photogallery - videos - extras - website - facebook
Добре дошли в първия и единствен фен сайт на Николета Лозанова. Сайтът се поддържа от фенове на модела, а не от самата нея. Тук ще откриете последни новини около Николета, подробна биография на звездата, огромна фотогалерия с над 9 000 снимки, видео колекция, много екстри (иконки, тапети и др.) Също така обновяваме и галерията с тоалетите на звездата. Ако вие разполагате с материали, които няма в сайта, изпратете ги на [email protected] или във Фейсбук. Приятно разглеждане и ви благодарим за посещението!
 
Въпроси


 
Sponsor Ad


 
Последни проекти

 
Последен видеоклип


Азис и Ванко 1 - Като тебе втори няма
Ноември 2013
 
Поверително от НЛ

Сайт | Facebook
 
Поръчай Refan Light 192

Поръчай
 
Поръчай Refan Beauty

Поръчай
 
Официални профили

 
Страница на сайта
 
Архиви
 
Информация за сайта
Отворен: 28.07.2010
Hosted by: Fanzilla
Powered by: Wordpress
Layout 07 by Моника
Best View: Mozilla Firefox
Fans online: Fans


Nikoleta-Lozanova.Com/.Org е неофициален фен сайт за Николета Лозанова. Направен е от фенове и е предназначен за фенове. Ние нямаме връзка с Николета. Всички изображения,новини и мултимедия в сайта са обект на авторски права на законните им собственици. Сайтът по никакъв начин не цели нарушаването им.dreamweaver tracker
 


В този епизод ще видите различни моменти с Николета – поредна порция от сватбата й с Валери, кратък момент от отварянето на Клуб 33, както и 1ва част от пътуването й до Мадрид с Азис и Петко.
Епизода гледайте тук.


„Поверително от NL” стартира специален риалити проект „В легло с…”, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично. В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис. „Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни.” – сподели провокативния изпълнител. Какъв щеше да бъде ангелогласният певец, ако звездата му бе изгряла през 80-те? Защо го привлича историята на Северна Корея? Защо Азис не слуша музика и кое е нещото, което най-много мрази от българската музикална сцена? Азис пред обектива на Николета Лозанова – ексклузивно в най-новата рубрика от предаването, за което всички говорят.


Тази събота на 15-ти март, точно в 22:30 „Поверително от NL” отново ще напише заглавията от първите страници на вестниците. Най-горещата водеща в ефира ще покаже неизлъчвани кадри от сватбата, за която всички ще говорят. Николета Лозанова и Валери Божинов се врекоха във вярност на 9-ти октомври 2011. Три години по-късно най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже неизлъчвани кадри от най-горещата светска сватба.


Page 1 of 41234