Posted at Apr 20 by Admins in Poveritelno ot NL
Posted at Apr 13 by Admins in Poveritelno ot NL
Posted at Apr 06 by Admins in Poveritelno ot NL
Posted at Mar 30 by Admins in Poveritelno ot NL


В този епизод ще видите различни моменти с Николета – поредна порция от сватбата й с Валери, кратък момент от отварянето на Клуб 33, както и 1ва част от пътуването й до Мадрид с Азис и Петко.
Епизода гледайте тук.

Posted at Mar 28 by Admins in Poveritelno ot NL


„Поверително от NL” стартира специален риалити проект „В легло с…”, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично. В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис. „Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни.” – сподели провокативния изпълнител. Какъв щеше да бъде ангелогласният певец, ако звездата му бе изгряла през 80-те? Защо го привлича историята на Северна Корея? Защо Азис не слуша музика и кое е нещото, което най-много мрази от българската музикална сцена? Азис пред обектива на Николета Лозанова – ексклузивно в най-новата рубрика от предаването, за което всички говорят.

Posted at Mar 23 by Admins in Poveritelno ot NL
Posted at Mar 16 by Admins in Poveritelno ot NL
Posted at Mar 14 by Admins in Poveritelno ot NL


Тази събота на 15-ти март, точно в 22:30 „Поверително от NL” отново ще напише заглавията от първите страници на вестниците. Най-горещата водеща в ефира ще покаже неизлъчвани кадри от сватбата, за която всички ще говорят. Николета Лозанова и Валери Божинов се врекоха във вярност на 9-ти октомври 2011. Три години по-късно най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже неизлъчвани кадри от най-горещата светска сватба.

Next Page »