- The Best Fansite for Nikoleta Lozanova - Nikoleta-Lozanova.org // www.Nikoleta-Lozanova.com
news&updates - biography - style - photogallery - videos - extras - website - facebook
Добре дошли в първият и единствен фен сайт на Николета Лозанова. Сайтът се поддържа от фенове на модела, а не от самата нея. Тук ще откриете последни новини около Николета, подробна биография на звездата, огромна фотогалерия с над 10 000 снимки, видео колекция, много екстри (иконки, тапети и др.) Също така обновяваме и галерията с тоалетите на звездата. Ако вие разполагате с материали, които няма в сайта, изпратете ги на [email protected] или във Фейсбук. Приятно разглеждане и Ви благодарим за посещението!


 
Въпроси


 
Sponsor Ad


 
Последни проекти /2015/ 
Последна корица

Август 2015
 
Последен видеоклип

Юни 2015
 
Папараци

Всяка неделя от 22.30ч по БТВ
Сайт | Facebook
 
Рубрика в PSP.BG

Пътеводител на съвременната принцеса
Всеки четвъртък отговаря на вашите въпроси.
 
Поръчай Refan Light 192

Поръчай
 
Поръчай Refan Beauty

Поръчай
 
Официални профили 
Страница на сайта
 
Архиви
 
Информация за сайта
Отворен: 28.07.2010
Hosted by: Fanzilla
Powered by: Wordpress
Layout 07 by Моника
Best View: Mozilla Firefox
Fans online: Fans


Nikoleta-Lozanova.Com/.Org е неофициален фен сайт за Николета Лозанова. Направен е от фенове и е предназначен за фенове. Ние нямаме връзка с Николета. Всички изображения,новини и мултимедия в сайта са обект на авторски права на законните им собственици. Сайтът по никакъв начин не цели нарушаването им.dreamweaver tracker
 В последният епизод на “Поверително от НЛ” ще видите ексклузивното интервю на Николета и Мика Стоичкова, както и бекстейдж на новото видео на Константин. Втори сезон на предаването ще има през есента.
Целият епизод гледайте тук.


В епизода ще видите: Николета като интервюираща и кадри от семейната почивка в Абу Даби.
Целият епизод гледайте тук.В края на епизода ще видите и папарашко видео от летище София, където Никол и Валери посрещат Николета.
Целият епизод гледайте тук.

Тази събота, на 17-и май, “Поверително от NL” ще отстъпи място на дългоочаквания финал на най-мащабното риалити – “КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”. В събота вечер само по TV7 ще стане ясно кой е любимецът на публиката и кой е саботьорът на ГРУПАТА в БАЗАТА на КЪРТИЦАТА. Най-сексапилната водеща в ефира и участник в първия сезон на риалити формата – Николета Лозанова, ще бъде специален гост на лайфа в студиото, който започва точно в 17:30 часа.

Горещият телевизионен таблоид се завръща на екран още следващата събота на 24-и май, точно в 22:30 по TV7, за да разкрие най-добре пазените тайни на звездите. Ден преди изборите за Европейски парламент Николета Лозанова ще озари телевизионния екран. “Поверително от NL” отново ще размести новините от първите страници на жълтата преса. Само по TV7, в събота вечер на 24-и май, единственото папарашко шоу ще даде категоричен отговор на въпроса: “Поставено ли е на карта приятелството между Азис и Николета?”. В едно откровено и емоционално интервю пред настоящата половинка на Китаеца, ангелогласният фолк идол няма да сдържи сълзите си и ще признае кой е мъжът, когото истински обича.

Богат папарашки улов, свежи клюки от нощния живот на столичния елит и още развенчани звездни тайни ще покаже “Поверително от NL” в събота вечер на 24-и май, точно в 22:30 само по TV7.


Page 1 of 512345